Video: vier Nederlanders aangehouden na aanvallen in Chersonissos

Video: vier Nederlanders aangehouden na aanvallen in Chersonissos

Zaterdag 27 augustus 2022 om 10:30

Video: vier Nederlanders aangehouden na aanvallen in <em>Chersonissos</em> De politie op Kreta heeft de handen vol aan Nederlanders die zich misdragen in badplaats Chersonissos. Agenten hebben gisteren drie jongemannen van 18 jaar en één van 19 jaar aangehouden, nadat zij volgens getuigen in de vroege uurtjes landgenoten hadden aangevallen. Een 27-jarige man moest volgens Hart van Nederland met zijn verwondingen naar het ziekenhuis. De vier verdachten zitten vast totdat de openbaar aanklager besluit of ze vervolgd zullen worden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien: Kabinet eens over beperkingen instroom asielzoekers naar Nederland Bekijk deze video » Super Mario Kart WK van start in Alphen: 'We spelen de moeilijkste editie' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: brand verwoest groot stuk heide tussen Nijverdal en Holten (video) Bekijk deze video »
Misdaad :

De politie op Kreta heeft de handen vol aan Nederlanders die zich misdragen in badplaats Chersonissos. Agenten hebben gisteren drie jongemannen van 18 jaar en één van 19 jaar aangehouden, nadat zij volgens getuigen in de vroege uurtjes landgenoten hadden aangevallen. Een 27-jarige man moest volgens Hart van Nederland met zijn verwondingen naar het ziekenhuis. De vier verdachten zitten vast totdat de openbaar aanklager besluit of ze vervolgd zullen worden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's