Hart van Nederland: brand verwoest groot stuk heide tussen Nijverdal en Holten (video)

Hart van Nederland: brand verwoest groot stuk heide tussen Nijverdal en Holten (video)

Zaterdag 27 augustus 2022 om 09:16

<em>Hart van Nederland</em>: brand verwoest groot stuk heide tussen Nijverdal en Holten (video) Een stuk heide tussen Nijverdal en Holten is in de nacht van vrijdag op zaterdag verloren gegaan door een fikse bermbrand. Een automobilist spotte rond 05.10 uur een rode gloed. Hij schakelde de hulpdiensten in. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland gemist? Proces Peter R. de Vries wordt verlengd Bekijk deze video » Zien: 150 asielzoekers uit Ter Apel met spoed naar sporthallen in Apeldoorn Bekijk deze video » Zien: Kabinet eens over beperkingen instroom asielzoekers naar Nederland Bekijk deze video »
Nieuws :

Een stuk heide tussen Nijverdal en Holten is in de nacht van vrijdag op zaterdag verloren gegaan door een fikse bermbrand. Een automobilist spotte rond 05.10 uur een rode gloed. Hij schakelde de hulpdiensten in.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's