Super Mario Kart WK van start in Alphen: 'We spelen de moeilijkste editie' (video)

Super Mario Kart WK van start in Alphen: 'We spelen de moeilijkste editie' (video)

Zaterdag 27 augustus 2022 om 09:36

<em>Super Mario Kart WK</em> van start in Alphen: 'We spelen de moeilijkste editie' (video) Het Super Mario Kart WK in Alphen trekt deelnemers van over de hele wereld. En dat is niet voor niks. Tijdens het WK wordt de, volgens kenners, allermoeilijkste editie van Mario Kart gespeeld, namelijk de eerste. 'Veel gamers vinden dit spel niet leuk omdat het zo lastig is.' Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien: 150 asielzoekers uit Ter Apel met spoed naar sporthallen in Apeldoorn Bekijk deze video » Zien: Kabinet eens over beperkingen instroom asielzoekers naar Nederland Bekijk deze video » Hart van Nederland: brand verwoest groot stuk heide tussen Nijverdal en Holten (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Het Super Mario Kart WK in Alphen trekt deelnemers van over de hele wereld. En dat is niet voor niks. Tijdens het WK wordt de, volgens kenners, allermoeilijkste editie van Mario Kart gespeeld, namelijk de eerste. 'Veel gamers vinden dit spel niet leuk omdat het zo lastig is.'

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's