Verschrikkelijke beelden: vrachtwagen rijdt van dijk in Nieuw-Beijerland in op drukke buurtbarbecue

Verschrikkelijke beelden: vrachtwagen rijdt van dijk in Nieuw-Beijerland in op drukke buurtbarbecue

Zondag 28 augustus 2022 om 13:43

Zaterdag 27 augustus 2022 is een zwarte dag. Er is veel ongeloof na het horen van het verschrikkelijke nieuws vanuit Nieuw-Beijerland. Een vrachtwagen reed in op een buurtfeest en er zijn zes doden en meerdere gewonden gevallen, meldt de politie. Hart van Nederland deelt beelden na het ongeval. Zie de video hieronder.

Verdriet
De Spaanse vrachtwagen van het bedrijf El Mosca reed in het kleine buurtschap Zuidzijde in de Hoeksche Waard in op een drukke buurtbarbecue en er is veel verdriet de dag na het drama. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zeggen "aangedaan" te zijn en premier Mark Rutte noemt het ongeluk een "vreselijk drama". Zie het Twitterbericht hieronder.

Bekijk de beelden vlak na het ongeval hieronder in de HvN-video.

Verschrikkelijke beelden: vrachtwagen rijdt van dijk in <em>Nieuw-Beijerland</em> in op drukke buurtbarbecue Zaterdag 27 augustus 2022 is een zwarte dag. Er is veel ongeloof na het horen van het verschrikkelijke nieuws vanuit Nieuw-Beijerland. Een vrachtwagen reed in op een buurtfeest en er zijn zes doden en meerdere gewonden gevallen, meldt de politie. Hart van Nederland deelt beelden na het ongeval. Zie de video hieronder. VerdrietDe Spaanse vrachtwagen van het bedrijf El Mosca reed in het kleine buurtschap Zuidzijde in de Hoeksche Waard in op een drukke buurtbarbecue en er is veel verdriet de dag na het drama. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zeggen "aangedaan" te zijn en premier Mark Rutte noemt het ongeluk een "vreselijk drama". Zie het Twitterbericht hieronder. Bekijk de beelden vlak na het ongeval hieronder in de HvN-video. Bekijk ook Heftige beelden: vrachtwagen ramt menigte Turkije, minstens 16 doden (video) Bekijk deze video » Bekijk de beelden: veel verdriet en ongeloof de dag na drama in Nieuw-Beijerland Bekijk deze video » Buurtfeest in Nieuw Beijerland eindigt in een nachtmerrie: bekijk de beelden Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's