Bekijk de beelden: veel verdriet en ongeloof de dag na drama in Nieuw-Beijerland

Bekijk de beelden: veel verdriet en ongeloof de dag na drama in Nieuw-Beijerland

Zondag 28 augustus 2022 om 13:23

Bij het ongeluk in Nieuw-Beijerland waar een vrachtwagen van een dijk afreed en aanwezigen op een buurtfeest raakte, zijn zes mensen om het leven gekomen. Zeven gewonden liggen nog in het ziekenhuis. Dat bevestigt de politie aan Hart van Nederland. Bekijk de HvN-video over het ongeval hieronder.

Lees verder onder de video.

Bekijk de beelden: veel verdriet en ongeloof de dag na drama in <em>Nieuw-Beijerland</em> Bij het ongeluk in Nieuw-Beijerland waar een vrachtwagen van een dijk afreed en aanwezigen op een buurtfeest raakte, zijn zes mensen om het leven gekomen. Zeven gewonden liggen nog in het ziekenhuis. Dat bevestigt de politie aan Hart van Nederland. Bekijk de HvN-video over het ongeval hieronder. Lees verder onder de video. Niet dronkenDe vrachtwagen was vanuit stilstand gaan rijden. Daarna is de chauffeur, een 46-jarige man uit Spanje, door nog onbekende oorzaak van de Zuidzijdsedijk af gereden. Hij bleef ongedeerd, maar moest mee naar het politiebureau voor verhoor. "Hij wordt verdacht van het veroorzaken van een verkeersongeluk met lichamelijk letsel", aldus de woordvoerder. De politie laat weten dat de man niet heeft gedronken. Het koningspaar deelt ook een bericht over dit trieste nieuws. Zie het Twitterbericht hieronder. Bekijk de HvN-video hierboven. Bekijk ook Hart van Nederland: bewoners Marknesse al jaren in onzekerheid over grondbezit Bekijk deze video » Hart van Nederland: in Horst aan de Maas krijgen asielzoekers een eigen plekje Bekijk deze video »
Nieuws :

Niet dronken
De vrachtwagen was vanuit stilstand gaan rijden. Daarna is de chauffeur, een 46-jarige man uit Spanje, door nog onbekende oorzaak van de Zuidzijdsedijk af gereden. Hij bleef ongedeerd, maar moest mee naar het politiebureau voor verhoor. "Hij wordt verdacht van het veroorzaken van een verkeersongeluk met lichamelijk letsel", aldus de woordvoerder. De politie laat weten dat de man niet heeft gedronken. Het koningspaar deelt ook een bericht over dit trieste nieuws. Zie het Twitterbericht hieronder.

Bekijk de HvN-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's