Hart van Nederland: bewoners Marknesse al jaren in onzekerheid over grondbezit

Hart van Nederland: bewoners Marknesse al jaren in onzekerheid over grondbezit

Zaterdag 27 augustus 2022 om 12:03

<em>Hart van Nederland</em>: bewoners Marknesse al jaren in onzekerheid over grondbezit Ze kunnen hun huis niet verkopen, maar eigenlijk willen ze ook niets verbouwen. Bewoners van zo'n 40 huizen in Marknesse weten namelijk niet of ze er wel mogen blijven wonen. De grond waarop het huis is gebouwd, is namelijk misschien helemaal niet van hen. 'We hebben slapeloze nachten, het is heel zwaar voor ons.' Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Super Mario Kart WK van start in Alphen: 'We spelen de moeilijkste editie' (video) Bekijk deze video » Video: vier Nederlanders aangehouden na aanvallen in Chersonissos Bekijk deze video » Hart van Nederland: brand verwoest groot stuk heide tussen Nijverdal en Holten (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Ze kunnen hun huis niet verkopen, maar eigenlijk willen ze ook niets verbouwen. Bewoners van zo'n 40 huizen in Marknesse weten namelijk niet of ze er wel mogen blijven wonen. De grond waarop het huis is gebouwd, is namelijk misschien helemaal niet van hen. 'We hebben slapeloze nachten, het is heel zwaar voor ons.'

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's