Rode Kruis woest op Glennis Grace in Ter Apel: "Je kan hier niet sorteren"

Rode Kruis woest op Glennis Grace in Ter Apel: "Je kan hier niet sorteren"

Zondag 28 augustus 2022 om 20:45

Glennis Grace deed zaterdag een oproep via Instagram om spullen in te zamelen voor de vluchtelingen in Ter Apel. En daar is massaal gehoor aan gegeven. Toch wordt ze niet met open armen ontvangen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Rode Kruis</em> woest op <em>Glennis Grace</em> in Ter Apel: &quot;Je kan hier niet sorteren&quot; Glennis Grace deed zaterdag een oproep via Instagram om spullen in te zamelen voor de vluchtelingen in Ter Apel. En daar is massaal gehoor aan gegeven. Toch wordt ze niet met open armen ontvangen. Tekst gaat verder onder de video. Rode KruisDe 44-jarige zangeres was zondag aanwezig in Ter Apel, maar werd door het Rode Kruis op haar vingers getikt: "Ik ben hier al de hele week en jullie komen hier zonder aan te kondigen. Dat is prima, maar je kan hier niet sorteren." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Rode Kruis woest op Glennis Grace in Ter Apel: "Je kan hier niet sorteren"

Rode Kruis
De 44-jarige zangeres was zondag aanwezig in Ter Apel, maar werd door het Rode Kruis op haar vingers getikt: "Ik ben hier al de hele week en jullie komen hier zonder aan te kondigen. Dat is prima, maar je kan hier niet sorteren."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's