Andy van der Meijde in Veronica Offside: ‘Zlatan trapte Groningen-fans de bus uit’

Andy van der Meijde in Veronica Offside: ‘Zlatan trapte Groningen-fans de bus uit’

Maandag 29 augustus 2022 om 11:45

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 26 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 26 augustus terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Andy van der Meijde in <em>Veronica Offside</em>: ‘Zlatan trapte Groningen-fans de bus uit’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 26 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 26 augustus terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. In Veronica Offside vertelt Andy van der Meijde over een spannend moment dat hij beleefde toen hij nog bij Ajax speelde, toen de spelers in de bus zaten te wachten. Ineens kwamen supporters van FC Groningen de bus in. Maar Zlatan Ibrahimović ondernam actie. “Die liep naar de uitgang en trapt iedereen naar beneden. Toen kon die bus dicht en hebben we de benen genomen. En de trainer kwam pas later met een politiebusje.” Wilfred Genee is benieuwd of het zonder Zlatan dan helemaal mis was gegaan. “We hadden Mido ook nog, dat was ook wel een beest.” Bekijk de video van Veronica Offside hierboven. Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.

In Veronica Offside vertelt Andy van der Meijde over een spannend moment dat hij beleefde toen hij nog bij Ajax speelde, toen de spelers in de bus zaten te wachten. Ineens kwamen supporters van FC Groningen de bus in. Maar Zlatan Ibrahimović ondernam actie. “Die liep naar de uitgang en trapt iedereen naar beneden. Toen kon die bus dicht en hebben we de benen genomen. En de trainer kwam pas later met een politiebusje.” Wilfred Genee is benieuwd of het zonder Zlatan dan helemaal mis was gegaan. “We hadden Mido ook nog, dat was ook wel een beest.”

Bekijk de video van Veronica Offside hierboven.

Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's