RTL Nieuws: grote brand verwoest wegrestaurant bij Almere (video)

RTL Nieuws: grote brand verwoest wegrestaurant bij Almere (video)

Maandag 29 augustus 2022 om 19:05

<em>RTL Nieuws</em>: grote brand verwoest wegrestaurant bij Almere (video) Een wegrestaurant bij de A6 is afgelopen nacht helemaal uitgebrand. Na uren blussen en het inzetten van hoogwerkers en meerdere brandweerauto's heeft de brandweer het vuur onder controle gekregen. Het gebouw is helaas niet meer te redden. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook RTL Nieuws gemist? Bewoners Nieuw-Beijerland eren slachtoffers truckongeluk (video) Bekijk deze video » Spookslot in Efteling gaat sluiten: bekijk enorme rij en chaos voor souvenirs Bekijk deze video » RTL Nieuws: dit Britse dorp verdwijnt langzaam in zee (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
RTL Nieuws: grote brand verwoest wegrestaurant bij Almere (video)

Een wegrestaurant bij de A6 is afgelopen nacht helemaal uitgebrand. Na uren blussen en het inzetten van hoogwerkers en meerdere brandweerauto's heeft de brandweer het vuur onder controle gekregen. Het gebouw is helaas niet meer te redden.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's