Opvoeden doe je zo!: kinderen raken volledig in paniek bij lezen ouderwetse kaart

Opvoeden doe je zo!: kinderen raken volledig in paniek bij lezen ouderwetse kaart

Tuesday 30 August 2022 om 21:13

Lezen van een ouderwetse kaart is nog niet zo gemakkelijk voor de jonge generatie. In een wereld waar Google Maps centraal staat tijdens het navigeren van bestemming naar bestemming, is een papieren kaart het laatste waar de kinderen mee om kunnen gaan. Ze raken dan ook compleet in paniek bij het geven van aanwijzingen aan hun ouders.

Bekijk het fragment van Opvoeden doe je zo! hieronder.

Het nieuwe programma Opvoeden doe je zo! is vanaf dinsdag 30 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Opvoeden doe je zo! terugkijken bij Gids.tv.

<em>Opvoeden doe je zo!</em>: kinderen raken volledig in paniek bij lezen ouderwetse kaart Lezen van een ouderwetse kaart is nog niet zo gemakkelijk voor de jonge generatie. In een wereld waar Google Maps centraal staat tijdens het navigeren van bestemming naar bestemming, is een papieren kaart het laatste waar de kinderen mee om kunnen gaan. Ze raken dan ook compleet in paniek bij het geven van aanwijzingen aan hun ouders. Bekijk het fragment van Opvoeden doe je zo! hieronder. Het nieuwe programma Opvoeden doe je zo! is vanaf dinsdag 30 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Opvoeden doe je zo! terugkijken bij Gids.tv. Robert ten Brink in Opvoeden doe je zo!: ‘Wat ben ik een slechte ouder geweest’ Bekijk deze video »
TV :
Opvoeden doe je zo!: kinderen raken volledig in paniek bij lezen ouderwetse kaart

Actuele video's

Meer actuele video's