Jurriën Timber in Vandaag Inside: "Voor 100 miljoen weg gaan bij Ajax zou een droom die uitkomt zijn"

Jurriën Timber in Vandaag Inside: "Voor 100 miljoen weg gaan bij Ajax zou een droom die uitkomt zijn"

Dinsdag 30 augustus 2022 om 21:57

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 30 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Jurriën Timber in <em>Vandaag Inside</em>: &quot;Voor 100 miljoen weg gaan bij Ajax zou een droom die uitkomt zijn&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 30 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Mocht Jurriën Timber ooit ook voor 100 miljoen weg gaan bij Ajax? De voetballer die mogelijk tot beste speler van de eredivisie wordt verkozen vertelt in Vandaag Inside: "Dat zou wel mooi zijn, ook een droom die uit zou komen." In ieder geval gunt hij het zijn collega Antony van harte: "Hij heeft het goed gedaan." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Mocht Jurriën Timber ooit ook voor 100 miljoen weg gaan bij Ajax? De voetballer die mogelijk tot beste speler van de eredivisie wordt verkozen vertelt in Vandaag Inside: "Dat zou wel mooi zijn, ook een droom die uit zou komen." In ieder geval gunt hij het zijn collega Antony van harte: "Hij heeft het goed gedaan."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's