Pijnlijke beelden: Wilfred Genee geeft live-optreden in uitzending Vandaag Inside

Pijnlijke beelden: Wilfred Genee geeft live-optreden in uitzending Vandaag Inside

Woensdag 31 augustus 2022 om 08:32

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 30 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Pijnlijke beelden: <em>Wilfred Genee</em> geeft live-optreden in uitzending <em>Vandaag Inside</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 30 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Dat Wilfred Genee van karaoke houdt mag geen geheim meer heten. Helaas draagt de presentator die liefde te pas en te onpas uit - zoals in een live-uitzending van Vandaag Inside. Hij heeft een microfoon cadeau gekregen van tafelgast Özcan Akyol en besluit 'Zij gelooft in mij' van André Hazes ten gehore te brengen. Genee wordt uitgelachen door Johan Derksen en het publiek is eerst weinig enthousiast, maar bij het refrein doet de hele zaal alsnog mee. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Dat Wilfred Genee van karaoke houdt mag geen geheim meer heten. Helaas draagt de presentator die liefde te pas en te onpas uit - zoals in een live-uitzending van Vandaag Inside. Hij heeft een microfoon cadeau gekregen van tafelgast Özcan Akyol en besluit 'Zij gelooft in mij' van André Hazes ten gehore te brengen. Genee wordt uitgelachen door Johan Derksen en het publiek is eerst weinig enthousiast, maar bij het refrein doet de hele zaal alsnog mee.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's