Zien: Prinses Laurentien maakt acteerdebuut in Sinterklaasfilm (video)

Zien: Prinses Laurentien maakt acteerdebuut in Sinterklaasfilm (video)

Donderdag 1 september 2022 om 20:15

Prinses Laurentien maakt binnenkort haar opwachting in een heuze Sinterklaasfilm, zo werd donderdag bekend. In De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis is ze binnenkort te zien.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Prinses Laurentien</em> maakt acteerdebuut in Sinterklaasfilm (video) Prinses Laurentien maakt binnenkort haar opwachting in een heuze Sinterklaasfilm, zo werd donderdag bekend. In De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis is ze binnenkort te zien. Lees verder onder de video. ActriceHet is nog lang geen Pakjesavond, maar vanaf 5 oktober kunnen we alvast in de decembersferen komen met De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis! De enige echte prinses Laurentien maakt haar acteerdebuut in de film en RTL Boulevard heeft daarvan de eerste beelden. De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis is vanaf 5 oktober te zien in de bioscoop. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Film :
Zien: Prinses Laurentien maakt acteerdebuut in Sinterklaasfilm (video)

Actrice
Het is nog lang geen Pakjesavond, maar vanaf 5 oktober kunnen we alvast in de decembersferen komen met De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis! De enige echte prinses Laurentien maakt haar acteerdebuut in de film en RTL Boulevard heeft daarvan de eerste beelden.

De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis is vanaf 5 oktober te zien in de bioscoop. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's