Jinek gemist? Halina Reijn moest naar Amerika om een wonderkind te worden

Jinek gemist? Halina Reijn moest naar Amerika om een wonderkind te worden

Friday 2 September 2022 om 09:12

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 1 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Actrice Halina Reijn ontvangt veel lovende recensies in Amerika met haar film Bodies Bodies Bodies. Op zes-jarige leeftijd, toen ze in de musical Annie speelde, wist Halina al dat ze ooit naar Amerika wilde: "Ik moest een wonderkind worden", vertelt ze bij Jinek. Carice van Houten had daarom een 'Annie'-jurk aan tijdens de premiere van Bodies, Bodies, Bodies. Bekijk het hele fragment met Halina bij Jinek hieronder.

<em>Jinek</em> gemist? <em>Halina Reijn</em> moest naar Amerika om een wonderkind te worden Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 1 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. Actrice Halina Reijn ontvangt veel lovende recensies in Amerika met haar film Bodies Bodies Bodies. Op zes-jarige leeftijd, toen ze in de musical Annie speelde, wist Halina al dat ze ooit naar Amerika wilde: "Ik moest een wonderkind worden", vertelt ze bij Jinek. Carice van Houten had daarom een 'Annie'-jurk aan tijdens de premiere van Bodies, Bodies, Bodies. Bekijk het hele fragment met Halina bij Jinek hieronder. De horrorfilm Bodies, Bodies, Bodies is nu te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk ook Jinek: Caro Emerald wil geen Caro Emerald meer zijn Bekijk deze video » Zien: opgespoten Chantal Janzen te gast bij Jinek voor Fout maar goud Bekijk deze video »
TV :
Jinek gemist? Halina Reijn moest naar Amerika om een wonderkind te worden

De horrorfilm Bodies, Bodies, Bodies is nu te zien in de Nederlandse bioscopen.

Actuele video's

Meer actuele video's