Video: Zandvoort loopt vol met fans voor Formule 1-race met Max Verstappen

Video: Zandvoort loopt vol met fans voor Formule 1-race met Max Verstappen

Vrijdag 2 september 2022 om 12:51

Dit weekend staat heel Zandvoort in het teken van Formule 1. Zondag komt in de race grote favoriet Max Verstappen in actie, veel fans zijn al naar Zandvoort gekomen om de Nederlandse coureur aan te moedigen. Vrijdagochtend wordt een groot aantal Formule 1-liefhebbers al wakker in een tent in de kustplaats, om niets van het spektakel te hoeven missen...

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

De Formule 1 GP van Nederland (Zandvoort) is op zondag 28 augustus om 15.00 uur te zien bij NPO 1, RTL Duitsland, Viaplay en F1TV Pro. Vanaf vrijdag 26 augustus zijn ook de vrije trainingen en de kwalificatie te zien op Viaplay en F1TV Pro. Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier.

Video: <em>Zandvoort</em> loopt vol met fans voor Formule 1-race met Max Verstappen Dit weekend staat heel Zandvoort in het teken van Formule 1. Zondag komt in de race grote favoriet Max Verstappen in actie, veel fans zijn al naar Zandvoort gekomen om de Nederlandse coureur aan te moedigen. Vrijdagochtend wordt een groot aantal Formule 1-liefhebbers al wakker in een tent in de kustplaats, om niets van het spektakel te hoeven missen... Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. De Formule 1 GP van Nederland (Zandvoort) is op zondag 28 augustus om 15.00 uur te zien bij NPO 1, RTL Duitsland, Viaplay en F1TV Pro. Vanaf vrijdag 26 augustus zijn ook de vrije trainingen en de kwalificatie te zien op Viaplay en F1TV Pro. Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier. Max Verstappen benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau: bekijk de beelden Bekijk deze video » Jinek: Zandvoort inwoners zijn klaar voor de Grand Prix op Circuit Zandvoort Bekijk deze video »
Formule 1 :

Actuele video's

Meer actuele video's