VI gemist? Wim Kieft heeft weinig vertrouwen in Ocampos bij Ajax: 'Rare aankoop'

VI gemist? Wim Kieft heeft weinig vertrouwen in Ocampos bij Ajax: 'Rare aankoop'

Zaterdag 3 september 2022 om 13:11

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 2 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 26 augustus terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>VI</em> gemist? Wim Kieft heeft weinig vertrouwen in <em>Ocampos</em> bij Ajax: 'Rare aankoop' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 2 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 26 augustus terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Wim Kieft vindt het onbegrijpelijk dat Ajax Lucas Ocampos heeft aangetrokken. De middenvelder wordt voor één seizoen gehuurd van Sevilla. Kieft heeft weinig vertrouwen in de Argentijn bij Ajax: 'Ik vind het een rare aankoop' Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :

Wim Kieft vindt het onbegrijpelijk dat Ajax Lucas Ocampos heeft aangetrokken. De middenvelder wordt voor één seizoen gehuurd van Sevilla. Kieft heeft weinig vertrouwen in de Argentijn bij Ajax: 'Ik vind het een rare aankoop'

Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's