Holland's Got Talent gemist? 10-jarige breakdancer Seigo zet de zaal op z’n kop

Holland's Got Talent gemist? 10-jarige breakdancer Seigo zet de zaal op z’n kop

Zaterdag 3 september 2022 om 09:39

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 2 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Het grootste podium van Nederland is weer geopend. Vrijdagavond startte namelijk een gloednieuw seizoen van Holland's Got Talent op RTL 4. In de eerste aflevering was het meteen raak, de pas 10-jarige Seigo zet namelijk de studio op z'n kop.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Holland's Got Talent</em> gemist? 10-jarige breakdancer <em>Seigo</em> zet de zaal op z’n kop Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 2 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Het grootste podium van Nederland is weer geopend. Vrijdagavond startte namelijk een gloednieuw seizoen van Holland's Got Talent op RTL 4. In de eerste aflevering was het meteen raak, de pas 10-jarige Seigo zet namelijk de studio op z'n kop. Tekst gaat verder onder de video. Breakdance-actSeigo is nog maar 10 jaar oud, maar hij zet een gewaagde breakdance-act neer. Seigo weet de jury én het publiek te verbluffen met zijn spraakmakende moves. Na zijn optreden krijgt hij een staande ovatie van zowel de jury, als de 600 mensen in het publiek. Het nieuwe seizoen van Holland's Got Talent is vanaf vrijdag 2 september wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Holland's Got Talent gemist? 10-jarige breakdancer Seigo zet de zaal op z’n kop

Breakdance-act
Seigo is nog maar 10 jaar oud, maar hij zet een gewaagde breakdance-act neer. Seigo weet de jury én het publiek te verbluffen met zijn spraakmakende moves. Na zijn optreden krijgt hij een staande ovatie van zowel de jury, als de 600 mensen in het publiek.

Het nieuwe seizoen van Holland's Got Talent is vanaf vrijdag 2 september wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's