14-jarige Noah in Holland's Got Talent: "Chantal jij mag zeker blijven slapen"

14-jarige Noah in Holland's Got Talent: "Chantal jij mag zeker blijven slapen"

Zaterdag 3 september 2022 om 09:56

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 2 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

14-jarige <em>Noah</em> in <em>Holland's Got Talent</em>: &quot;Chantal jij mag zeker blijven slapen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 2 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Noah is pas 14 jaar oud, maar hij is al een volwaardige rapper. Hij doet auditie voor Holland's Got Talent. Hij doet dit met een eigen geschreven rapnummer: "Ik ben moe van jouw lyrics moet ik gapen, maar Chantal jij mag zeker blijven slapen." Het nieuwe seizoen van Holland's Got Talent is vanaf vrijdag 2 september wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
14-jarige Noah in Holland's Got Talent: "Chantal jij mag zeker blijven slapen"

Noah is pas 14 jaar oud, maar hij is al een volwaardige rapper. Hij doet auditie voor Holland's Got Talent. Hij doet dit met een eigen geschreven rapnummer: "Ik ben moe van jouw lyrics moet ik gapen, maar Chantal jij mag zeker blijven slapen."

Het nieuwe seizoen van Holland's Got Talent is vanaf vrijdag 2 september wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's