Zien: Floor Jansen krijgt bij Humberto kippenvel van eigen optreden in Zandvoort

Zien: Floor Jansen krijgt bij Humberto kippenvel van eigen optreden in Zandvoort

Monday 5 September 2022 om 08:12

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 4 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Floor Jansen</em> krijgt bij <em>Humberto</em> kippenvel van eigen optreden in Zandvoort Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 4 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv. Metalzangeres Floor Jansen, die wereldfaam geniet met haar band Nightwish, mocht zondagmiddag het Wilhelmus zingen op het circuit van Zandvoort - vlak voor het begin van de race. Jansen geeft bij Humberto toe dat ze het van tevoren "doodeng" vond, maar op het moment suprème wist ze toch de rust te vinden om een geweldige performance neer te zetten. In het publiek krijgt men kippenvel en Jansen geeft toe dat ze dat nu zelf ook krijgt, vooral omdat ze beseft wat een ongelooflijk moment het is geweest. Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Floor Jansen krijgt bij Humberto kippenvel van eigen optreden in Zandvoort

Metalzangeres Floor Jansen, die wereldfaam geniet met haar band Nightwish, mocht zondagmiddag het Wilhelmus zingen op het circuit van Zandvoort - vlak voor het begin van de race. Jansen geeft bij Humberto toe dat ze het van tevoren "doodeng" vond, maar op het moment suprème wist ze toch de rust te vinden om een geweldige performance neer te zetten. In het publiek krijgt men kippenvel en Jansen geeft toe dat ze dat nu zelf ook krijgt, vooral omdat ze beseft wat een ongelooflijk moment het is geweest.

Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's