Twitter slacht Esther Ouwehand na zure Formule 1-tweet: 'Leef jij eigenlijk wel?'

Twitter slacht Esther Ouwehand na zure Formule 1-tweet: 'Leef jij eigenlijk wel?'

Esther Ouwehand, fractievoorzitter van de Partij voor de Dieren, wordt werkelijk verguisd op sociale media na een enigszins zure twee over de Formule 1-race in Zandvoort. 'Dus jullie gingen massaal juichen voor lui die rondjes reden in raceauto’s? Nergens heen, zeg maar? Bakken broeikasgas en stikstof de lucht in pompend terwijl de klimaat- en natuurcrises al volop voelbaar waren.'

'Zuur mens'
Op een dag waarop een groot deel van Nederland genoot van het succes van Max Verstappen valt een dergelijke tweet natuurlijk niet bij iedereen in goede aarde. De reacties zijn dan ook niet van de lucht: 'Get a life Esther', 'Leef jij eigenlijk wel?' en 'Zuur mens.' Toch zijn er ook mensen die de tweet van de politica wel konden waarderen, ze heeft namelijk inmiddels al bijna 5000 likes.

Bekijk de betreffende tweet van Esther Ouwehand over de Formule 1 en een greep uit de reacties daarop hieronderTwitter slacht <em>Esther Ouwehand</em> na zure Formule 1-tweet: 'Leef jij eigenlijk wel?' Esther Ouwehand, fractievoorzitter van de Partij voor de Dieren, wordt werkelijk verguisd op sociale media na een enigszins zure twee over de Formule 1-race in Zandvoort. 'Dus jullie gingen massaal juichen voor lui die rondjes reden in raceauto’s? Nergens heen, zeg maar? Bakken broeikasgas en stikstof de lucht in pompend terwijl de klimaat- en natuurcrises al volop voelbaar waren.' 'Zuur mens'Op een dag waarop een groot deel van Nederland genoot van het succes van Max Verstappen valt een dergelijke tweet natuurlijk niet bij iedereen in goede aarde. De reacties zijn dan ook niet van de lucht: 'Get a life Esther', 'Leef jij eigenlijk wel?' en 'Zuur mens.' Toch zijn er ook mensen die de tweet van de politica wel konden waarderen, ze heeft namelijk inmiddels al bijna 5000 likes. Bekijk de betreffende tweet van Esther Ouwehand over de Formule 1 en een greep uit de reacties daarop hieronder Bekijk ook Formule 1: Samenvatting GP van Zandvoort 2022 Bekijk deze video » Bekijk het Wilhelmus door Floor Jansen tijdens de Grand Prix op Zandvoort Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV