Schiphol: drama met lange rijen duurt voort (video)

Schiphol: drama met lange rijen duurt voort (video)

Dinsdag 6 september 2022 om 11:12

Ondanks dat het vakantieseizoen al voorbij is zijn de problemen op Schiphol nog altijd aan de orde van de dag, ondanks uitspraken van directeur Dick Benschop die onlangs nog liet weten dat reizigers niet meer langer dan een uur in de rij zouden hoeven te staan. Hoe anders was het maandag: er waren wederom urenlange rijen, wat resulteerde in vele geïrriteerde reizgers.

'Beschamend'
Regeringsvliegtuigdeskundige Menno Swart is er helemaal klaar mee: 'Ik schaam me dood voor dit slecht geleide staatsbedrijf, afgezakt tot een Peppi en Kokki luchthaven', laat hij weten op Twitter. Ook plaatste hij onderstaande beelden van de lange rij:

Schiphol: <em>drama</em> met lange rijen duurt voort (video) Ondanks dat het vakantieseizoen al voorbij is zijn de problemen op Schiphol nog altijd aan de orde van de dag, ondanks uitspraken van directeur Dick Benschop die onlangs nog liet weten dat reizigers niet meer langer dan een uur in de rij zouden hoeven te staan. Hoe anders was het maandag: er waren wederom urenlange rijen, wat resulteerde in vele geïrriteerde reizgers. 'Beschamend'Regeringsvliegtuigdeskundige Menno Swart is er helemaal klaar mee: 'Ik schaam me dood voor dit slecht geleide staatsbedrijf, afgezakt tot een Peppi en Kokki luchthaven', laat hij weten op Twitter. Ook plaatste hij onderstaande beelden van de lange rij: Bekijk ook Schiphol: ook oud-premier Balkenende moet in de rij (video) Bekijk deze video » Dick Benschop: 'Dit krijgen Schiphol-gedupeerden' (MAX Vakantieman) Bekijk deze video »
Nieuws :
Schiphol: drama met lange rijen duurt voort (video)

Actuele video's

Meer actuele video's