HLF8: Henny Huisman zeer openhartig in nieuwe theatershow 'Het achterste van mijn tong"

HLF8: Henny Huisman zeer openhartig in nieuwe theatershow 'Het achterste van mijn tong"

Dinsdag 6 september 2022 om 21:07

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 6 september. Je kan deze hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>HLF8</em>: <em>Henny Huisman</em> zeer openhartig in nieuwe theatershow 'Het achterste van mijn tong&quot; Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 6 september. Je kan deze hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Henny Huisman is te gast in HLF8 want hij heeft een nieuwe theatershow: 'Het achterste van mijn tong'. Iemand met zo'n indrukwekkende carrière in de televisiewereld heeft genoeg verhalen te vertellen! HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :

Henny Huisman is te gast in HLF8 want hij heeft een nieuwe theatershow: 'Het achterste van mijn tong'. Iemand met zo'n indrukwekkende carrière in de televisiewereld heeft genoeg verhalen te vertellen!

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's