Opsporing Verzocht: verdachte op beeld van overval tankstation Hilversum

Opsporing Verzocht: verdachte op beeld van overval tankstation Hilversum

Dinsdag 6 september 2022 om 21:00

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 6 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 6 september terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: verdachte op beeld van overval tankstation <em>Hilversum</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 6 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 6 september terugkijken. Een tankstation in Hilversum is doelwit geworden van een overval. De dader sloeg toe op een bloedhete middag en droeg donkere en lange kleding. Opvallend tijdens zo'n zomerse middag. In de tankshop hangen geen camera's maar de man maakte nog een pitstop in een snackbar vlakbij waardoor hij in beeld is genomen. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: verdachte op beeld van overval tankstation Hilversum

Een tankstation in Hilversum is doelwit geworden van een overval. De dader sloeg toe op een bloedhete middag en droeg donkere en lange kleding. Opvallend tijdens zo'n zomerse middag. In de tankshop hangen geen camera's maar de man maakte nog een pitstop in een snackbar vlakbij waardoor hij in beeld is genomen.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's