Opsporing Verzocht: nieuw beeldmateriaal van voortvluchtige Jos Leijdekkers

Opsporing Verzocht: nieuw beeldmateriaal van voortvluchtige Jos Leijdekkers

Dinsdag 6 september 2022 om 21:24

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 6 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 6 september terugkijken.

Jos Leijdekkers, ook bekend als 'bolle Jos' is nog altijd voortvluchtig. Om die reden is er een beloning uitgeloofd van 75.000 euro die leidt tot de aanhouding van de man. Er is nieuw beeldmateriaal in de zaak.

<em>Opsporing Verzocht</em>: nieuw beeldmateriaal van voortvluchtige <em>Jos Leijdekkers</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 6 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 6 september terugkijken. Jos Leijdekkers, ook bekend als 'bolle Jos' is nog altijd voortvluchtig. Om die reden is er een beloning uitgeloofd van 75.000 euro die leidt tot de aanhouding van de man. Er is nieuw beeldmateriaal in de zaak. OpsporingslijstIn mei verscheen Leijdekkers op de nationale opsporingslijst vanwege internationale cocaïnesmokkel en mogelijk heeft hij ook iets te maken met de verdwijning van Jillal. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: nieuw beeldmateriaal van voortvluchtige Jos Leijdekkers

Opsporingslijst
In mei verscheen Leijdekkers op de nationale opsporingslijst vanwege internationale cocaïnesmokkel en mogelijk heeft hij ook iets te maken met de verdwijning van Jillal.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's