Johan Derksen is trots op zijn radiostem: "Ik denk dat al die dames nu liggen te soppen"

Johan Derksen is trots op zijn radiostem: "Ik denk dat al die dames nu liggen te soppen"

Woensdag 7 september 2022 om 08:33

Sinds kort mag Johan Derksen op Radio Veronica elke werkdag een uurtje radiomaken, van 23.00 uur tot 00.00 uur. Hoewel de analist types als Gerard Ekdom uitkafferde vanwege hun rare stem op de radio blijkt Derksen er zelf ook wat van te kunnen. Een compilatie van zijn 'radiostem' brengt de studio op hol en Derksen is zelf ook wel tevreden...

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 6 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> is trots op zijn radiostem: &quot;Ik denk dat al die dames nu liggen te soppen&quot; Sinds kort mag Johan Derksen op Radio Veronica elke werkdag een uurtje radiomaken, van 23.00 uur tot 00.00 uur. Hoewel de analist types als Gerard Ekdom uitkafferde vanwege hun rare stem op de radio blijkt Derksen er zelf ook wat van te kunnen. Een compilatie van zijn 'radiostem' brengt de studio op hol en Derksen is zelf ook wel tevreden... Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 6 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. "Vieze filmpjes"Volgens Derksen liggen "al die dames nu te soppen", na het horen van zijn diepe stem. Hiermee vertelt Derksen over een breed scala aan artiesten uit (voornamelijk) de zestiger en zeventiger jaren. De namen van illustere muzikanten als Chris Farlowe en Ike & Tina Turner rollen er bijzonder zwoel uit. Volgens René van der Gijp moet Derksen "die vieze filmpjes van EasyToys" gaan inspreken. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

"Vieze filmpjes"
Volgens Derksen liggen "al die dames nu te soppen", na het horen van zijn diepe stem. Hiermee vertelt Derksen over een breed scala aan artiesten uit (voornamelijk) de zestiger en zeventiger jaren. De namen van illustere muzikanten als Chris Farlowe en Ike & Tina Turner rollen er bijzonder zwoel uit. Volgens René van der Gijp moet Derksen "die vieze filmpjes van EasyToys" gaan inspreken.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's