Cultuurverschillen in Grenzeloos verliefd: "Buren maken veel herrie in Colombia"

Cultuurverschillen in Grenzeloos verliefd: "Buren maken veel herrie in Colombia"

Woensdag 7 september 2022 om 14:26

In de Net5-serie Grenzeloos verliefd volgen we Nederlandse jongeren die alles achterlaten in Nederland om in het buitenland te gaan wonen met hun grote liefde. Bekijk een fragment van de uitzending van vanavond hieronder.

Lees verder onder de video.

Cultuurverschillen in <em>Grenzeloos verliefd</em>: &quot;Buren maken veel herrie in Colombia&quot; In de Net5-serie Grenzeloos verliefd volgen we Nederlandse jongeren die alles achterlaten in Nederland om in het buitenland te gaan wonen met hun grote liefde. Bekijk een fragment van de uitzending van vanavond hieronder. Lees verder onder de video. "Dit is niet normaal"Je krijgt natuurlijk wel te maken met cultuurverschillen als je in een ander land woont. Deze jongenman komt erachter dat de buren in Colombia veel herrie maken: "Dit is niet normaal." Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van Grenzeloos verliefd hierboven. Het nieuwe seizoen van Grenzeloos verliefd is elke woensdag te zien op Net 5. Je kunt elke aflevering van Grenzeloos verliefd terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Grenzeloos verliefd: eenzame Julia ruziet met Kyle om vriendinloos bestaan (video) Bekijk deze video » Grenzeloos verliefd: Julia en ex-gevangene Kyle doen allebei hun ‘eigen ding’ Bekijk deze video »

"Dit is niet normaal"
Je krijgt natuurlijk wel te maken met cultuurverschillen als je in een ander land woont. Deze jongenman komt erachter dat de buren in Colombia veel herrie maken: "Dit is niet normaal." Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van Grenzeloos verliefd hierboven.

Het nieuwe seizoen van Grenzeloos verliefd is elke woensdag te zien op Net 5. Je kunt elke aflevering van Grenzeloos verliefd terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's