Grenzeloos verliefd: Julia en ex-gevangene Kyle doen allebei hun ‘eigen ding’

Grenzeloos verliefd: Julia en ex-gevangene Kyle doen allebei hun ‘eigen ding’

Donderdag 25 augustus 2022 om 14:15

In Grenzeloos verliefd vertelt Julia hoe ze verliefd is geworden op de Amerikaanse Kyle. Ze schreef hem brieven toen hij in de gevangenis zat en zo bloeide de liefde op. Ze vertrok naar de VS om een leven met hem op te bouwen, maar hun liefdespad verloopt niet zonder hobbels. In een update vertelt Julia dat ze terug is in Nederland en dat ze allebei hun ‘eigen ding’ doen…

Bekijk de beelden van Grenzeloos verliefd hieronder.

Grenzeloos verliefd is elke woensdag om 21.30 uur te zien op Net 5. Je kunt elke aflevering van Grenzeloos verliefd terugkijken bij Gids.tv.

<em>Grenzeloos verliefd</em>: Julia en ex-gevangene Kyle doen allebei hun ‘eigen ding’ In Grenzeloos verliefd vertelt Julia hoe ze verliefd is geworden op de Amerikaanse Kyle. Ze schreef hem brieven toen hij in de gevangenis zat en zo bloeide de liefde op. Ze vertrok naar de VS om een leven met hem op te bouwen, maar hun liefdespad verloopt niet zonder hobbels. In een update vertelt Julia dat ze terug is in Nederland en dat ze allebei hun ‘eigen ding’ doen… Bekijk de beelden van Grenzeloos verliefd hieronder. Grenzeloos verliefd is elke woensdag om 21.30 uur te zien op Net 5. Je kunt elke aflevering van Grenzeloos verliefd terugkijken bij Gids.tv. Grenzeloos verliefd: zo werd Julia verliefd op Amerikaanse gevangene Kyle Bekijk deze video » Grenzeloos verliefd: eenzame Julia ruziet met Kyle om vriendinloos bestaan (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's