Beste Zangers gemist? Roxeanne Hazes treedt op met 'Ooit komt nooit meer'

Beste Zangers gemist? Roxeanne Hazes treedt op met 'Ooit komt nooit meer'

Vrijdag 9 september 2022 om 09:09

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 8 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Donderdag stond Jaap Reesema centraal in Beste Zangers. De titel ‘Ooit komt nooit meer’ pakte Roxeanne meteen, omdat ze het zo ongelofelijk sterk vindt. Ze wordt volgend jaar 30 en dat heeft haar doen beseffen dat ze de afgelopen 10 jaar wel eens is vergeten in het hier en nu te leven.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beste Zangers</em> gemist? Roxeanne Hazes treedt op met 'Ooit komt nooit meer' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 8 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Donderdag stond Jaap Reesema centraal in Beste Zangers. De titel ‘Ooit komt nooit meer’ pakte Roxeanne meteen, omdat ze het zo ongelofelijk sterk vindt. Ze wordt volgend jaar 30 en dat heeft haar doen beseffen dat ze de afgelopen 10 jaar wel eens is vergeten in het hier en nu te leven. Bekijk het fragment van Beste Zangers hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beste Zangers: Jaap Reesema blaast iedereen omver tijdens saxofoon-concert Bekijk deze video » Jan Smit uit kritiek op 'simpele' outfit Claudia de Breij: "Dit is niet voor tv toch?" (Beste Zangers) Bekijk deze video »
TV :
Beste Zangers gemist? Roxeanne Hazes treedt op met 'Ooit komt nooit meer'

Actuele video's

Meer actuele video's