Video: Rob Jetten in gesprek met energieleveranciers zodat mensen niet worden afgesloten

Video: Rob Jetten in gesprek met energieleveranciers zodat mensen niet worden afgesloten

Vrijdag 9 september 2022 om 14:33

Video: Rob Jetten in gesprek met <em>energieleveranciers</em> zodat mensen niet worden afgesloten Ministers Schouten en Jetten zijn in gesprek met energieleveranciers om ervoor te zorgen dat mensen die de enerierekening niet kunnen betalen, niet worden afgesloten. 'Mensen moeten gewoon niet in de kou zitten deze winter.' De ministers geven aan dat de plannen snel op tafel moeten liggen. 'We hoeven niet te wachten tot Prinsjesdag.' Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: heftige onweersbuien zorgen voor veel schade in Nederland Bekijk deze video » Video: congrescentrum Nieuwegein gaat in vlammen op Bekijk deze video » Video: energiecoaches komen om in aanvragen Bekijk deze video »
Politiek :

Ministers Schouten en Jetten zijn in gesprek met energieleveranciers om ervoor te zorgen dat mensen die de enerierekening niet kunnen betalen, niet worden afgesloten. 'Mensen moeten gewoon niet in de kou zitten deze winter.' De ministers geven aan dat de plannen snel op tafel moeten liggen. 'We hoeven niet te wachten tot Prinsjesdag.'

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's