Veronica Offside gemist? Wesley Sneijder kreeg ooit 10.000 euro boete vanwege handgebaar

Veronica Offside gemist? Wesley Sneijder kreeg ooit 10.000 euro boete vanwege handgebaar

Zaterdag 10 september 2022 om 14:06

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 9 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 9 september terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Offside</em> gemist? <em>Wesley Sneijder</em> kreeg ooit 10.000 euro boete vanwege handgebaar Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 9 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 9 september terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. In Veronica Offside wordt het kennelijk welbekende maar nooit saaie verhaal maar weer eens uit de oude doos gehaald over hoe oud-voetballer Wesley Sneijder ooit een boete van 10.000 euro kreeg van Van Gaal voor het maken van een handgebaar naar Ronald Koeman. "Ik was er blij mee, ik had veel meer verwacht!" vertelt Sneijder. Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :

In Veronica Offside wordt het kennelijk welbekende maar nooit saaie verhaal maar weer eens uit de oude doos gehaald over hoe oud-voetballer Wesley Sneijder ooit een boete van 10.000 euro kreeg van Van Gaal voor het maken van een handgebaar naar Ronald Koeman. "Ik was er blij mee, ik had veel meer verwacht!" vertelt Sneijder.

Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's