Video: 61-jarige Amsterdammer opgepakt na uitlatingen over aanslag Mark Rutte

Video: 61-jarige Amsterdammer opgepakt na uitlatingen over aanslag Mark Rutte

Zondag 11 september 2022 om 21:51

De Telegraaf meldt zondag dat de politie vrijdagavond een man gearresteerd heeft op verdenking van vergaande uitlatingen over het plannen van een aanslag op premier Mark Rutte. Misdaadverslaggever Jermaine Ellenkamp vertelt in RTL Boulevard meer over dit heftige nieuws

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>61-jarige Amsterdammer</em> opgepakt na uitlatingen over aanslag <em>Mark Rutte</em> De Telegraaf meldt zondag dat de politie vrijdagavond een man gearresteerd heeft op verdenking van vergaande uitlatingen over het plannen van een aanslag op premier Mark Rutte. Misdaadverslaggever Jermaine Ellenkamp vertelt in RTL Boulevard meer over dit heftige nieuws Tekst gaat verder onder de video. Openbaar MinisterieDe verdachte is verhoord en volgens de politie inmiddels weer heengezonden, dat hebben bronnen bij politie en Openbaar Ministerie zondagmiddag bevestigd. Het zou gaan om de 61-jarige Gerrit M., die in zijn woning in Amsterdam werd gearresteerd. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: 61-jarige Amsterdammer opgepakt na uitlatingen over aanslag Mark Rutte

Openbaar Ministerie
De verdachte is verhoord en volgens de politie inmiddels weer heengezonden, dat hebben bronnen bij politie en Openbaar Ministerie zondagmiddag bevestigd. Het zou gaan om de 61-jarige Gerrit M., die in zijn woning in Amsterdam werd gearresteerd.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's