Jinek: "Donny M. heeft in zijn korte leven al veel ellende aangericht"

Jinek: "Donny M. heeft in zijn korte leven al veel ellende aangericht"

Donderdag 15 september 2022 om 09:16

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 14 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: &quot;Donny M. heeft in zijn korte leven al veel <em>ellende</em> aangericht&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 14 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Woensdag werd de zaak tegen Donny M. uitgebreid besproken bij Jinek. M. heeft de negenjarige Gino van der Straeten ontvoerd, misbruikt en uiteindelijk vermoord. Floor Oehlen, de advocaat van de familie van Gino, vertelt dat zijn moeder emotioneel volledig instortte in de rechtbank - nog voor M. zijn verklaring überhaupt had uitgesproken. Het leidde tot hartverscheurende taferelen, waarna de moeder van Gino naar buiten werd begeleid. Ook Saskia Belleman was erbij; zij vertelt over de gruwelijke details die aan het licht kwamen. Roelof Hemmen vertelt in een kort overzicht dat M. "in zijn korte leven al veel ellende heeft aangericht". Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: "Donny M. heeft in zijn korte leven al veel ellende aangericht"

Woensdag werd de zaak tegen Donny M. uitgebreid besproken bij Jinek. M. heeft de negenjarige Gino van der Straeten ontvoerd, misbruikt en uiteindelijk vermoord. Floor Oehlen, de advocaat van de familie van Gino, vertelt dat zijn moeder emotioneel volledig instortte in de rechtbank - nog voor M. zijn verklaring überhaupt had uitgesproken. Het leidde tot hartverscheurende taferelen, waarna de moeder van Gino naar buiten werd begeleid. Ook Saskia Belleman was erbij; zij vertelt over de gruwelijke details die aan het licht kwamen. Roelof Hemmen vertelt in een kort overzicht dat M. "in zijn korte leven al veel ellende heeft aangericht".

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's