Fotograaf Jimmy P. Nelson vertelt bij Op1 over zijn bijzondere fotoproject in Nederland

Fotograaf Jimmy P. Nelson vertelt bij Op1 over zijn bijzondere fotoproject in Nederland

Vrijdag 16 september 2022 om 09:04

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Fotograaf <em>Jimmy P. Nelson</em> vertelt bij <em>Op1</em> over zijn bijzondere fotoproject in Nederland Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De Brits-Nederlandse fotograaf Jimmy P. Nelson is de hele wereld over gereisd om allerlei bijzondere culturen te fotograferen. Gedurende de coronapandemie besloot hij de camera te richten op de laatst overgebleven 'culturen' in Nederland. Het levert een gigantisch boekwerk op, met vele prachtige foto's van Nederlandse inwoners in klederdracht. Bij Op1 vertelt hij over dit project. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Fotograaf Jimmy P. Nelson vertelt bij Op1 over zijn bijzondere fotoproject in Nederland

De Brits-Nederlandse fotograaf Jimmy P. Nelson is de hele wereld over gereisd om allerlei bijzondere culturen te fotograferen. Gedurende de coronapandemie besloot hij de camera te richten op de laatst overgebleven 'culturen' in Nederland. Het levert een gigantisch boekwerk op, met vele prachtige foto's van Nederlandse inwoners in klederdracht. Bij Op1 vertelt hij over dit project.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's