René van der Gijp in Vandaag Inside: 'Ontslag John de Jong kinderachtig van PSV'

René van der Gijp in Vandaag Inside: 'Ontslag John de Jong kinderachtig van PSV'

Zaterdag 17 september 2022 om 12:12

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 16 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

René van der Gijp in <em>Vandaag Inside</em>: 'Ontslag John de Jong kinderachtig van PSV' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 16 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. PSV en John de Jong hebben de arbeidsovereenkomst per direct ontbonden, zo maakt de club vrijdagavond bekend. De Eindhovenaren meldden dat er bij de Raad van Commissarissen geen vertrouwen meer is in de technisch directeur. René van der Gijp begrijpt er niets van. 'Ik vind het zo kinderachtig om het in de schoenen van John de Jong te schuiven. (...) Hij wordt geslachtofferd.' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

PSV en John de Jong hebben de arbeidsovereenkomst per direct ontbonden, zo maakt de club vrijdagavond bekend. De Eindhovenaren meldden dat er bij de Raad van Commissarissen geen vertrouwen meer is in de technisch directeur. René van der Gijp begrijpt er niets van. 'Ik vind het zo kinderachtig om het in de schoenen van John de Jong te schuiven. (...) Hij wordt geslachtofferd.'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's