Natasja Gibbs over Ongehoord Nederland in Jinek: 'Racisme van belastinggeld' (video)

Natasja Gibbs over Ongehoord Nederland in Jinek: 'Racisme van belastinggeld' (video)

Zaterdag 17 september 2022 om 09:42

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 16 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Natasja Gibbs over <em>Ongehoord Nederland</em> in <em>Jinek</em>: 'Racisme van belastinggeld' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 16 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. De extreemrechtse omroep Ongehoord Nederland ligt onder vuur. De zender toonde in het programma Ongehoord Nieuws een filmpje over vermeend racisme tegen witte mensen. In het beschamende item gebruikte presentatrice Raïsa Blommestijn het n-woord. Natasja Gibbs begrijpt niet dat het zo ver heeft kunnen komen. 'Het is racisme van belastinggeld. (...) Ze leven in een parallel universum.' Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Natasja Gibbs over Ongehoord Nederland in Jinek: 'Racisme van belastinggeld' (video)

De extreemrechtse omroep Ongehoord Nederland ligt onder vuur. De zender toonde in het programma Ongehoord Nieuws een filmpje over vermeend racisme tegen witte mensen. In het beschamende item gebruikte presentatrice Raïsa Blommestijn het n-woord. Natasja Gibbs begrijpt niet dat het zo ver heeft kunnen komen. 'Het is racisme van belastinggeld. (...) Ze leven in een parallel universum.'

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's