Shownieuws: Linda de Mol zocht professionele hulp na onthullingen over Jeroen Rietbergen

Shownieuws: Linda de Mol zocht professionele hulp na onthullingen over Jeroen Rietbergen

Dinsdag 20 september 2022 om 08:48

Linda de Mol is terug. We zagen haar onlangs al een comeback maken op televisie met een nieuw seizoen van Postcode Loterij Miljoenenjacht en nu doorbreekt ze de stilte in haar eigen blad LINDA. met een stuk over wat de onthullingen over haar man, Jeroen Rietbergen, met haar hebben gedaan.

Lees verder onder de video.

<em>Shownieuws</em>: Linda de Mol zocht professionele hulp na onthullingen over <em>Jeroen Rietbergen</em> Linda de Mol is terug. We zagen haar onlangs al een comeback maken op televisie met een nieuw seizoen van Postcode Loterij Miljoenenjacht en nu doorbreekt ze de stilte in haar eigen blad LINDA. met een stuk over wat de onthullingen over haar man, Jeroen Rietbergen, met haar hebben gedaan. Lees verder onder de video. Professionele hulpDe succesvolle presentatrice biecht op dat ze professionele hulp heeft gezocht na de onthullingen van Tim Hofman over grensoverschrijdend gedrag van Rietbergen bij The Voice of Holland. Ook heeft ze hem meteen buiten de deur gezet, maar dat kon niet voorkomen dat De Mol in de maanden daarna te maken kreeg met gevoelens van schaamte en eenzaamheid en zelfs depressief werd. Maar: "Ik zweer op mijn beide kinderen dat ik niets wist van The Voice." Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Alle ogen gericht op terugkeer Linda de Mol: 'Spannendste weken uit haar loopbaan' Bekijk deze video » Rob Goosens sneert in RTL Boulevard: 'Linda de Mol blijft in zelfmedelijden hangen' Bekijk deze video »
Show :

Professionele hulp
De succesvolle presentatrice biecht op dat ze professionele hulp heeft gezocht na de onthullingen van Tim Hofman over grensoverschrijdend gedrag van Rietbergen bij The Voice of Holland. Ook heeft ze hem meteen buiten de deur gezet, maar dat kon niet voorkomen dat De Mol in de maanden daarna te maken kreeg met gevoelens van schaamte en eenzaamheid en zelfs depressief werd. Maar: "Ik zweer op mijn beide kinderen dat ik niets wist van The Voice."

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's