Betweterige date in Lang Leve de Liefde: "Je lijkt mijn moeder wel" (video)

Betweterige date in Lang Leve de Liefde: "Je lijkt mijn moeder wel" (video)

Dinsdag 20 september 2022 om 15:28

"Doe het lekker zelf, ik ben er helemaal klaar mee", zegt de jongen in het fragment van Lang Leve de Liefde. Hij vindt zijn 'betweterige' date op zijn moeder lijken. Als dit maar goed gaat? Vanavond zie je weer een nieuwe aflevering van Lang Leve de Liefde met o.a. dit stel.

Betweterige date in <em>Lang Leve de Liefde</em>: &quot;Je lijkt mijn moeder wel&quot; (video) "Doe het lekker zelf, ik ben er helemaal klaar mee", zegt de jongen in het fragment van Lang Leve de Liefde. Hij vindt zijn 'betweterige' date op zijn moeder lijken. Als dit maar goed gaat? Vanavond zie je weer een nieuwe aflevering van Lang Leve de Liefde met o.a. dit stel. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook LLDL-deelneemster herkent 'bekende zanger' niet: "Ik word elke dag herkent" Bekijk deze video » Vrijdag in Lang Leve De Liefde: Arie stoeit met blender en krijgt hulp van z'n date Bekijk deze video »

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's