Vrijdag in Lang Leve De Liefde: Arie stoeit met blender en krijgt hulp van z'n date

Vrijdag in Lang Leve De Liefde: Arie stoeit met blender en krijgt hulp van z'n date

Vrijdag 16 september 2022 om 14:58

Vanavond zien we in het datingsprogramma Lang Leve de Liefde dat Arie ruzie maakt met de blender. Hij wil een lekker ontbijt klaarmaken voor zijn date maar hij begrijpt niet hoe het apparaat werkt. Bekijk het fragment hieronder.

Vrijdag in <em>Lang Leve De Liefde</em>: Arie stoeit met blender en krijgt hulp van z'n date Vanavond zien we in het datingsprogramma Lang Leve de Liefde dat Arie ruzie maakt met de blender. Hij wil een lekker ontbijt klaarmaken voor zijn date maar hij begrijpt niet hoe het apparaat werkt. Bekijk het fragment hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: aanrechtdans is doorslaggevende factor voor Anja en Arjan Bekijk deze video » LLDL-deelneemster herkent 'bekende zanger' niet: "Ik word elke dag herkent" Bekijk deze video »

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's