Jinek: 'Het is tactiek van Mark Rutte om niet onder de indruk te zijn van Poetin'

Jinek: 'Het is tactiek van Mark Rutte om niet onder de indruk te zijn van Poetin'

Donderdag 22 september 2022 om 09:29

Rutte lijkt zich nog niet echt zorgen te maken over de aangekondigde mobilisatie van Poetin maar dat kan ook zomaar eens tactiek zijn, vermoedt parlementair journalist Wouter de Winther: 'Hij straalt uit, en dat hoor je natuurlijk ook te doen in een oorlog, dat hij niet onder de indruk is. Zo zie ik het dan maar, maar of dat ook de daadwerkelijke realiteit is.. dat is moeilijk te achterhalen.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Jinek: 'Het is tactiek van <em>Mark Rutte</em> om niet onder de indruk te zijn van Poetin' Rutte lijkt zich nog niet echt zorgen te maken over de aangekondigde mobilisatie van Poetin maar dat kan ook zomaar eens tactiek zijn, vermoedt parlementair journalist Wouter de Winther: 'Hij straalt uit, en dat hoor je natuurlijk ook te doen in een oorlog, dat hij niet onder de indruk is. Zo zie ik het dan maar, maar of dat ook de daadwerkelijke realiteit is.. dat is moeilijk te achterhalen.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: 'Het is tactiek van Mark Rutte om niet onder de indruk te zijn van Poetin'

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's