Johan Derksen is niet bang voor aangifte van Thierry Baudet: "Als hij zo dom is..."

Johan Derksen is niet bang voor aangifte van Thierry Baudet: "Als hij zo dom is..."

Vrijdag 23 september 2022 om 07:43

Donderdag werd in Vandaag Inside nagepraat over de inmiddels beruchte "liquideren"-uitspraak van Johan Derksen over Thierry Baudet. Derksen lijkt absoluut niet te zitten met de aangifte van Forum voor Democratie: "Als die Baudet zo dom is om een aanklacht in te dienen, dan komt een advocaat met de Dikke Van Dale." Daarmee doelt Derksen op de vele betekenissen van het woord "liquideren".

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> is niet bang voor aangifte van <em>Thierry Baudet</em>: &quot;Als hij zo dom is...&quot; Donderdag werd in Vandaag Inside nagepraat over de inmiddels beruchte "liquideren"-uitspraak van Johan Derksen over Thierry Baudet. Derksen lijkt absoluut niet te zitten met de aangifte van Forum voor Democratie: "Als die Baudet zo dom is om een aanklacht in te dienen, dan komt een advocaat met de Dikke Van Dale." Daarmee doelt Derksen op de vele betekenissen van het woord "liquideren". Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. AandachtWilfred Genee laat ook een fragment uit RTL Boulevard zien, waarin Thierry Baudet met een nauwelijks verholen glimlach de zielepoot uithangt en zegt dat hij hier een grens wil trekken. Özcan Akyol is ook opgevallen dat Baudet bijna moet lachen en Genee beaamt: "Hij krijgt wel weer érg veel aandacht nu, hè." Met dat probleem lijken meer media te worstelen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Aandacht
Wilfred Genee laat ook een fragment uit RTL Boulevard zien, waarin Thierry Baudet met een nauwelijks verholen glimlach de zielepoot uithangt en zegt dat hij hier een grens wil trekken. Özcan Akyol is ook opgevallen dat Baudet bijna moet lachen en Genee beaamt: "Hij krijgt wel weer érg veel aandacht nu, hè." Met dat probleem lijken meer media te worstelen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's