Simone uit B&B Vol Liefde: ‘Jammer dat Richard geen contact meer wil’

Simone uit B&B Vol Liefde: ‘Jammer dat Richard geen contact meer wil’

In B&B Vol Liefde leek het erop dat Richard een nieuwe liefde had gevonden in Simone. Maar na de opnames van het datingprogramma ging het toch mis tussen de twee. Richard zag het niet meer zitten en zette een punt achter hun relatie. Simone vertelt nu in RTL Boulevard dat ze elkaar niet meer spreken, en dat is niet haar keuze. “Ik had nog wel gewoon contact willen hebben, maar hij niet. Dus ik spreek hem niet meer. Jammer, we hebben zo veel samen meegemaakt en beleefd, jammer dat ik hem niet meer spreek.”

Bekijk de hele video van RTL Boulevard hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Simone uit <em>B&amp;B Vol Liefde</em>: ‘Jammer dat Richard geen contact meer wil’ In B&B Vol Liefde leek het erop dat Richard een nieuwe liefde had gevonden in Simone. Maar na de opnames van het datingprogramma ging het toch mis tussen de twee. Richard zag het niet meer zitten en zette een punt achter hun relatie. Simone vertelt nu in RTL Boulevard dat ze elkaar niet meer spreken, en dat is niet haar keuze. “Ik had nog wel gewoon contact willen hebben, maar hij niet. Dus ik spreek hem niet meer. Jammer, we hebben zo veel samen meegemaakt en beleefd, jammer dat ik hem niet meer spreek.” Bekijk de hele video van RTL Boulevard hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Simone (B&B Vol Liefde) over breuk met Richard: ''Ik wil iemand die 1000% voor mij gaat' (Jinek) Bekijk deze video » ZIEN: Denise (B&B Vol Liefde) maakt zichzelf compleet belachelijk in videoboodschap Bekijk deze video »
TV :
Simone uit B&B Vol Liefde: ‘Jammer dat Richard geen contact meer wil’

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV