ZIEN: Denise (B&B Vol Liefde) maakt zichzelf compleet belachelijk in videoboodschap

ZIEN: Denise (B&B Vol Liefde) maakt zichzelf compleet belachelijk in videoboodschap

Maandag 12 september 2022 om 12:10

De redelijk verguisde B&B Vol Liefde-deelneemster Denise heeft zichzelf afgelopen weekend volkomen belachelijk gemaakt door in een videoboodschap op Instagram te reageren op alle ophef van de afgelopen maanden. Achter een soort altaar van appelsap-pakjes (lekker wat aan het bijbeunen op Instagram? Daar gaat je geloofwaardigheid) doet ze haar verhaal.

'Normen en waarden'
Ze kraamt wat uit over normen en waarden, die ze zelf duidelijk even vergat toen ze samen met haar moeder Dave aan een heuse inquisitie onderwierp nadat hij haar gedumpt had, en vertelt dat ze door het contract met de producent zich niet negatief over het programma en andere kandidaten mocht uitlaten. Dat laatste is natuurlijk niet echt gelukt. Maar ondanks een melding over mogelijk grensoverschrijdend gedrag is de B&B-manager 'Dankbaar' (heb je een teiltje?) dat ze met professionals heeft mogen werken.

Bekijk het hele statement van Denise hieronder

ZIEN: Denise (<em>B&amp;B Vol Liefde</em>) maakt zichzelf compleet belachelijk in videoboodschap De redelijk verguisde B&B Vol Liefde-deelneemster Denise heeft zichzelf afgelopen weekend volkomen belachelijk gemaakt door in een videoboodschap op Instagram te reageren op alle ophef van de afgelopen maanden. Achter een soort altaar van appelsap-pakjes (lekker wat aan het bijbeunen op Instagram? Daar gaat je geloofwaardigheid) doet ze haar verhaal. 'Normen en waarden'Ze kraamt wat uit over normen en waarden, die ze zelf duidelijk even vergat toen ze samen met haar moeder Dave aan een heuse inquisitie onderwierp nadat hij haar gedumpt had, en vertelt dat ze door het contract met de producent zich niet negatief over het programma en andere kandidaten mocht uitlaten. Dat laatste is natuurlijk niet echt gelukt. Maar ondanks een melding over mogelijk grensoverschrijdend gedrag is de B&B-manager 'Dankbaar' (heb je een teiltje?) dat ze met professionals heeft mogen werken. Bekijk het hele statement van Denise hieronder Bekijk ook Denise (B&B Vol Liefde) wil Dave NOOIT meer zien en geeft hem ijskoud afscheid Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: slechte verliezer Denise laat ware aard zien nadat Dave haar dumpt Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's