Holland's Got Talent: bekijk acties van Buddy en Jamai achter de schermen

Holland's Got Talent: bekijk acties van Buddy en Jamai achter de schermen

Dit seizoen van Holland's Got Talent wordt voor het eerst gepresenteerd door Buddy Vedder en Jamai Loman. Deze twee praten niet alleen het programma aan elkaar, in een video is te zien dat ze zich ook lekker uitleven achter de schermen. Zo danst Buddy mee met een act en deelt hij een sneer uit aan zijn collega. En Jamai heeft nogal wat moeite met het high five-ritueel…

Bekijk de beelden van Holland's Got Talent hieronder.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

<em>Holland's Got Talent</em>: bekijk acties van Buddy en Jamai achter de schermen Dit seizoen van Holland's Got Talent wordt voor het eerst gepresenteerd door Buddy Vedder en Jamai Loman. Deze twee praten niet alleen het programma aan elkaar, in een video is te zien dat ze zich ook lekker uitleven achter de schermen. Zo danst Buddy mee met een act en deelt hij een sneer uit aan zijn collega. En Jamai heeft nogal wat moeite met het high five-ritueel… Bekijk de beelden van Holland's Got Talent hieronder. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv. Holland's Got Talent gemist? Carel van der Velden verrast met Stevie Wonder song Bekijk deze video » Video: MAFS- deelnemer Henk maakt geen indruk in Holland’s got talent Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV