Schattige beelden: Danny Froger deelt eerste beelden pasgeboren dochter Scottie

Schattige beelden: Danny Froger deelt eerste beelden pasgeboren dochter Scottie

Danny Froger is voor de tweede keer vader geworden. Zijn vriendin Ann Domique is donderdag bevallen van een meisje, Scottie Froger. Dat maakte de 34-jarige Froger vrijdagochtend bekend via zijn Instagram.

Tekst gaat verder onder de video.

Schattige beelden: <em>Danny Froger</em> deelt eerste beelden pasgeboren <em>dochter Scottie</em> Danny Froger is voor de tweede keer vader geworden. Zijn vriendin Ann Domique is donderdag bevallen van een meisje, Scottie Froger. Dat maakte de 34-jarige Froger vrijdagochtend bekend via zijn Instagram. Tekst gaat verder onder de video. Prinses Scottie"Daar is ze dan. Onze tweede prachtige prinses Scottie", schrijft Danny Froger bij een foto van het voltallige gezin, net na de geboorte van het meisje. 'Scottie is donderdagavond om 20.25 uur geboren in het ziekenhuis. ‘Alles is zo goed gegaan en ik ben mega trots op al mijn meiden’, laat Froger weten. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Schattige beelden: Dochtertje Danny Froger steelt de show op het podium Bekijk deze video » Danny Froger vader van tweede dochter Scottie: bekijk de schattige beelden Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Prinses Scottie
"Daar is ze dan. Onze tweede prachtige prinses Scottie", schrijft Danny Froger bij een foto van het voltallige gezin, net na de geboorte van het meisje. 'Scottie is donderdagavond om 20.25 uur geboren in het ziekenhuis. ‘Alles is zo goed gegaan en ik ben mega trots op al mijn meiden’, laat Froger weten.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV