Andy van der Meijde gaat kapot in sportschool: ‘Zat tegen kotsen aan’ (Andy & Melisa)

Andy van der Meijde gaat kapot in sportschool: ‘Zat tegen kotsen aan’ (Andy & Melisa)

In Andy & Melisa is te zien dat Andy van der Meijde lekker gaat trainen in de sportschool. De ex-voetballer heeft alleen drie weken niet getraind, en dat voelt hij wel. De realityster gaat helemaal kapot. “Ik zat echt tegen het kotsen aan.”

Bekijk de beelden van Andy & Melisa hieronder.

Andy & Melisa is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Andy & Melisa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Andy van der Meijde gaat kapot in sportschool: ‘Zat tegen kotsen aan’ (<em>Andy &amp; Melisa</em>) In Andy & Melisa is te zien dat Andy van der Meijde lekker gaat trainen in de sportschool. De ex-voetballer heeft alleen drie weken niet getraind, en dat voelt hij wel. De realityster gaat helemaal kapot. “Ik zat echt tegen het kotsen aan.” Bekijk de beelden van Andy & Melisa hieronder. Andy & Melisa is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Andy & Melisa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Nieuw seizoen Andy & Melisa: Andy mag geen eten halen van Melisa tijdens het shoppen Bekijk deze video » Andy & Melisa: Melisa zet kast in elkaar met Andy’s padelracket Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV