Sigrid Kaag weigert haren te knippen voor vrouwen Iran: "Kies mijn moment" (video)

Sigrid Kaag weigert haren te knippen voor vrouwen Iran: "Kies mijn moment" (video)

Parlementairverslaggever Frits Wester nam vrijdagmiddag een schaar mee voor vicepremier Sigrid Kaag naar de wekelijkse persconferentie van de ministerraad. De bedoeling was dat Kaag een stuk van haar haar zou afknippen, uit solidariteit naar de vrouwen in Iran. Sigrid Kaag was verrast door de vraag van Wester.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Sigrid Kaag</em> weigert haren te knippen voor <em>vrouwen Iran</em>: &quot;Kies mijn moment&quot; (video) Parlementairverslaggever Frits Wester nam vrijdagmiddag een schaar mee voor vicepremier Sigrid Kaag naar de wekelijkse persconferentie van de ministerraad. De bedoeling was dat Kaag een stuk van haar haar zou afknippen, uit solidariteit naar de vrouwen in Iran. Sigrid Kaag was verrast door de vraag van Wester. Tekst gaat verder onder de video. Kaag weigert"Ik heb zeer veel waardering voor mensen die dat doen, maar ik kijk ook naar welk effect we kunnen bereiken. En als ik mijn haar ga knippen doe ik dat op een door mij gekozen moment", aldus Sigrid Kaag. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Jinek: Nieloefaar Bahadori zingt Bella Ciao voor Iran Bekijk deze video » Zien: Dilan Yeşilgöz, Fidan Ekiz en Yesim Candan knippen haren af voor Iraanse vrouwen Bekijk deze video »
Nieuws :
Sigrid Kaag weigert haren te knippen voor vrouwen Iran: "Kies mijn moment" (video)

Kaag weigert
"Ik heb zeer veel waardering voor mensen die dat doen, maar ik kijk ook naar welk effect we kunnen bereiken. En als ik mijn haar ga knippen doe ik dat op een door mij gekozen moment", aldus Sigrid Kaag.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV