Borrelpraat: Thijs Boermans over affaire met Rose Bertram in Expeditie Robinson

Borrelpraat: Thijs Boermans over affaire met Rose Bertram in Expeditie Robinson

Dinsdag 11 oktober 2022 om 14:21

Thijs Boermans krijgt het warm tijdens een gesprekje over het Expeditie Robinson-avontuurtje met topmodel Rose Bertram. In de podcast 'Borrelpraat' heeft hij het erover. Bekijk het fragment hieronder.

"Jullie waren erbij"
In het fragment gaat het over het intieme moment tussen Thijs en Rose en Thijs krijgt het ineens heel warm. Iliass Ojja vraagt wat er is gebeurd en Thijs zegt giechelend: "Jullie waren erbij!" Voor het begin van dit seizoen Expeditie Robinson ontstonden er al geruchten dat Rose naar huis is gestuurd vanwege een affaire met de acteur. Dit is niet waar, want ze werd gisteren in de uitzending van maandag 10 oktober gewoon weggestemd.

Bekijk hieronder de Shownieuws-video met een fragment uit de podcast 'Borrelpraat' met Thijs Boermans. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

<em>Borrelpraat</em>: Thijs Boermans over affaire met Rose Bertram in <em>Expeditie Robinson</em> Thijs Boermans krijgt het warm tijdens een gesprekje over het Expeditie Robinson-avontuurtje met topmodel Rose Bertram. In de podcast 'Borrelpraat' heeft hij het erover. Bekijk het fragment hieronder. "Jullie waren erbij"In het fragment gaat het over het intieme moment tussen Thijs en Rose en Thijs krijgt het ineens heel warm. Iliass Ojja vraagt wat er is gebeurd en Thijs zegt giechelend: "Jullie waren erbij!" Voor het begin van dit seizoen Expeditie Robinson ontstonden er al geruchten dat Rose naar huis is gestuurd vanwege een affaire met de acteur. Dit is niet waar, want ze werd gisteren in de uitzending van maandag 10 oktober gewoon weggestemd. Bekijk hieronder de Shownieuws-video met een fragment uit de podcast 'Borrelpraat' met Thijs Boermans. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: door kijkers verfoeide Rose Bertram weggestemd uit Expeditie Robinson Bekijk deze video »
Show :

Actuele video's

Meer actuele video's