Wilfred Genee bouwt feest bij Vandaag Inside met 'Bloed, zweet en tranen'

Wilfred Genee bouwt feest bij Vandaag Inside met 'Bloed, zweet en tranen'

Woensdag 12 oktober 2022 om 08:05

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 11 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Wilfred Genee</em> bouwt feest bij <em>Vandaag Inside</em> met 'Bloed, zweet en tranen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 11 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Wilfred Genee is een fervent fan van karaoke en sinds hij een speciale microfoon van Özcan Akyol heeft gekregen is het hek helemaal van de dam. Dinsdag zette hij de studio van Vandaag Inside weer op zijn kop met een cover van 'Bloed, zweet en tranen' van André Hazes. Johan Derksen vindt het allemaal maar niks: "Ik weet dat er inmiddels, na Spoorloos, nóg een programma is dat niet meer serieus genomen wordt." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Wilfred Genee is een fervent fan van karaoke en sinds hij een speciale microfoon van Özcan Akyol heeft gekregen is het hek helemaal van de dam. Dinsdag zette hij de studio van Vandaag Inside weer op zijn kop met een cover van 'Bloed, zweet en tranen' van André Hazes. Johan Derksen vindt het allemaal maar niks: "Ik weet dat er inmiddels, na Spoorloos, nóg een programma is dat niet meer serieus genomen wordt."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's