Zien: Rose Bertram belt met ex-vriend Gregory van der Wiel na Robinson-exit

Zien: Rose Bertram belt met ex-vriend Gregory van der Wiel na Robinson-exit

Zien: <em>Rose Bertram</em> belt met ex-vriend <em>Gregory van der Wiel</em> na Robinson-exit Sinds haar deelname aan Expeditie Robinson is er veel gebeurd in het privéleven van het Vlaamse topmodel Rose Bertram. Haar relatie met Gregory van der Wiel is op de klippen gelopen, wellicht mede vanwege een avontuurtje van Rose en mede-Expeditielid Thijs Boermans op het onbewoonde eiland. Toch zien we dat Rose, nadat ze is weggestemd op de Eilandraad, contact opneemt met Gregory. Dat kan ook te maken hebben met het weerzien van haar kinderen, wat voor heftige emoties zorgt. Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: door kijkers verfoeide Rose Bertram weggestemd uit Expeditie Robinson Bekijk deze video » Borrelpraat: Thijs Boermans over affaire met Rose Bertram in Expeditie Robinson Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Zien: Rose Bertram belt met ex-vriend Gregory van der Wiel na Robinson-exit
Woensdag 12 oktober 2022 om 09:37

Sinds haar deelname aan Expeditie Robinson is er veel gebeurd in het privéleven van het Vlaamse topmodel Rose Bertram. Haar relatie met Gregory van der Wiel is op de klippen gelopen, wellicht mede vanwege een avontuurtje van Rose en mede-Expeditielid Thijs Boermans op het onbewoonde eiland. Toch zien we dat Rose, nadat ze is weggestemd op de Eilandraad, contact opneemt met Gregory. Dat kan ook te maken hebben met het weerzien van haar kinderen, wat voor heftige emoties zorgt.

Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's