Restaurant Misverstand gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Restaurant Misverstand gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Restaurant Misverstand gemist? Bekijk hier de hele uitzending Johnny de Mol maakt vanavond zijn comeback op televisie, een week nadat de aangifte van zijn ex Shima Kaes - vanwege mishandeling - is geseponeerd wegens gebrek aan bewijs. In het nieuwe seizoen van Restaurant Misverstand staat Johnny opnieuw een groep relatief jonge mensen met dementie bij, die aan de slag gaan in de horeca. Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk de eerste beelden van nieuw seizoen Restaurant Misverstand Bekijk deze video » Woensdag in Restaurant Misverstand: Tooske Ragas en Ron Blaauw Bekijk deze video » Johnny de Mol liefdevol tegen medewerkster Restaurant Misverstand: 'Je doet het verdomd goed' Bekijk deze video » Petra (61) tekent klok in Restaurant Misverstand en barst in tranen uit (video) Bekijk deze video » Johnny de Mol over seizoen 3 van Restaurant Misverstand: ‘Plezier en voldoening’ Bekijk deze video » Ron BlaauwAcht relatief jonge mensen met dementie verzamelen in een kookstudio in Amsterdam voor een horeca-opleiding door chef-kok Ron Blaauw. Ron en souschef Cees stomen de medewerkers klaar om samen zes weken lang Restaurant Misverstand te runnen. De keukenbrigade en de bediening bestaan uit vijftigers en zestigers met verschillende vormen van dementie, zoals Alzheimer en vasculaire dementie. Bijzondere gastenTijdens de generale repetitie gaat het niet helemaal volgens plan, ook al wordt er maar één tafel bediend, maar wel eentje met hele bijzondere gasten. Johnny de Mol, Henriëtte van Alzheimer Nederland en vijf oud-medewerkers van eerdere seizoenen schuiven aan om de medewerkers een hart onder de riem te steken en tips te geven. Bekijk ook Shownieuws: Johnny de Mol 12 oktober terug op tv Bekijk deze video » OM legt uit waarom aangifte tegen Johnny de Mol is geseponeerd (Shownieuws) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Johnny de Mol maakt vanavond zijn comeback op televisie, een week nadat de aangifte van zijn ex Shima Kaes - vanwege mishandeling - is geseponeerd wegens gebrek aan bewijs. In het nieuwe seizoen van Restaurant Misverstand staat Johnny opnieuw een groep relatief jonge mensen met dementie bij, die aan de slag gaan in de horeca.

Ron Blaauw
Acht relatief jonge mensen met dementie verzamelen in een kookstudio in Amsterdam voor een horeca-opleiding door chef-kok Ron Blaauw. Ron en souschef Cees stomen de medewerkers klaar om samen zes weken lang Restaurant Misverstand te runnen. De keukenbrigade en de bediening bestaan uit vijftigers en zestigers met verschillende vormen van dementie, zoals Alzheimer en vasculaire dementie.

Bijzondere gasten
Tijdens de generale repetitie gaat het niet helemaal volgens plan, ook al wordt er maar één tafel bediend, maar wel eentje met hele bijzondere gasten. Johnny de Mol, Henriëtte van Alzheimer Nederland en vijf oud-medewerkers van eerdere seizoenen schuiven aan om de medewerkers een hart onder de riem te steken en tips te geven.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Restaurant Misverstand

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV